Post by ciatipotiswa on Feb 6, 2022 0:53:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакни всички ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
(Моля, не копирайте и не поставяйте отговор) Мисля, че тази игра е добра. Пуснах го преди много време на телефона на братята ми. Но сега продължава да се срива на телефона ми.. Срива се почти всеки път. Понякога ме пуска, но в реалния геймплей започва да изостава, което го прави невъзможен за игра за мен. Как да поправя този проблем? Наистина искам да играя тази игра.
Здравейте хора аз съм Дария и в това видео ще играя на Magic Tiles 3. Надявам се да ви хареса. Не забравяйте да се абонирате и да харесате ...
Magic Tiles 3 संगीत ekz
Magic Tiles 3 Hudba dxy
Magic Tiles 3 Muzyka huul
Magic Tiles 3 音樂 kgxy
Magic Tiles 3 Muzyka sgrl
Давам на това приложение 2 bc, когато умреш и ти казваш не, когато те кажат "искам да играя отново, е безплатно, просто пусни добавяне", след което те те карат да гледаш добавка и след това ще деинсталирам приложението, след което ще го инсталирам отново благодаря ти за твоето време
Харесвам приложението, но е супер грешно и може да съм само аз, но не звучи като оригиналната песен, бих го оценил по-високо, но има проблеми и за много добавки, като че е необходимо добавяне, за да пуснете песен и реклами след песни също. Не плащам около 6 долара на седмица за никакви надбавки
Piano Tiles е музикална игра, която може да ви превърне в ... Magic Tiles 3 · Piano Music Go-EDM Piano Games · Tiles Hop: EDM Rush!
Когато влезете далеч в песента, тя ви бърка и обърква. От всички плочки за пиано нито един идиот създател не е отстранил този проблем в нито една от тях, което прави играта боклук за игра.
Google Play разкри най-добрите приложения и игри за ...
Добра игра и ми харесва
0/500
🤗
Забавно е и има толкова много песни, но има много реклами и е доста трудно. бих му дал 2 и половина, ако можех.
Това е наистина хубаво приложение, харесвам всичко в приложението, само че рекламите са досадни
... Tricky Puzzle е най-популярната игра за Android и iOS на Коледа, ... Race Master и Magic Tiles 3 са другите мобилни игри с най-много
Игра на Magic Tiles 3 - YouTube
Piano Tiles 2 - Игри
Яка е играта но ако можеш да си песниш да пуснеш беше да е мега яко хд
Стига с тия реклами! Ужас! Толкова ли сте бедни, че има толкова много реклами
Magic Tiles 3 Музика ldei
Virtual Piano Keyboard безплатно изтегляне за iOS (iPhone, iPad): най-новата версия за ... 5 ( 3). Virtual Piano Keyboard за iOS ... Magic Tiles 3 за iOS.
Забавно е, ако обичате музика и обичате пианото или просто искате да видите колко далеч можете да стигнете, без да бъркате😂
Това е най-трудната игра в света
Güzel bir oyun bence bir yıldız hak eder!!
Играта е страхотна 😀
FNF 3D for Friday Night Funkin Mods
Skin Editor 3D for Minecraft Työkalut qrfq
По-бързите песни са буквално невъзможни за възпроизвеждане с това колко е проблемно и изскачането на реклама след всеки неуспех, предизвикан от бъг, просто се забавя. Това е буквално най-лошата игра, която съм играл.
Много забавно. Обичам да предизвиквам себе си с тази игра. Иска ми се да има повече песни. Знам, че нейната музика е в играта, но със сигурност бих искал няколко от песните на Тейт Макрей там. Мисля, че би било забавно. Като цяло е страхотно, забавно и предизвикателно.😁👍
We're thrilled to have Magic Tiles 3 on Top 10 Free iPhone & iPad Games. That's thanks to all of YOU - our beloved Magic Tiles 3 fans.
Никога няма налични реклами, за да взема нови песни и е толкова досадно, че трябва да имате интернет, за да играете, поправете го, моля
Ми се отваря и не мога да го инсталирам
Игри с Пиано
Това приложение беше наистина забавно, но супер проблемно, така че не бих препоръчал, но можете да го опитате, няма да ви спирам. И трябва да гледате добавяне всеки път, когато умрете, като omg, спри с добавките
Изтеглете Game Music APK За Android. Новите версии на Game Music ... Изтегли Magic Tiles 3 APK ... Изтегли Piano Magic Tiles Hot song - Free Piano Game APK.
Да ви еба тъпата игра пълна с реклами и тъпотии в главите ви
Добре, отначало не работи, но го изтеглих отново и работи, харесват ми песните, но би било страхотно, ако имате още песни. А ДОБАВИТЕ ВСЕ ОЩЕ СА ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ. Но освен това, това са добри игри, които дадох оценка 4 звезди.
Мн добра игра😘😍❤
Пропуснах безплатен пробен период, вината не беше ваша. тъй като имах сериозен здравословен проблем, почти трябваше да ми ампутират крака, така че не можах да се възползвам от пробен период за VIP абонамент. Има ли така или иначе, че мога да започна безплатния си пробен период. Чаках повече от месец за отговор на молбата ми. За да започна безплатна пробна версия. 5,99 на седмица е много, за да платите за нещо, което нямате възможност да опитате, преди да купите. Ще инсталирам отново, ако можем да стигнем до разумен отговор. Дадох ви много работа за 2 години
Тази игра е страхотна като цяло, наистина ми дава предизвикателство, просто бих искал повече песни, които предпочитам, като mr loverman и други, друго нещо е, че може да стане наистина изостанал, което да ме накара да се проваля отново, моля, поправете това
Харесва ми, но когато пусна една реклама, след като е готова, сякаш изостава толкова зле, че умирам И искам да чуя jingle bells rock, но пише, че няма налични реклами
Супер е. Но може да е още по-готино, ако всички песни са в наличност. Иначе е много яка. Все едно се упражнявам на истинско PIANO 3.
Постоянно излизат реклами и на места много бъгва
Обичах играта преди малко, върнах се след известно време и свят! Ужасно ли е! Постоянни реклами! Разбирам, че безплатните игри се нуждаят от реклами, но това не е извинение, за да накарате ГОЛЯМОТО МНОЖИНСТВО от нива да ви карат да гледате реклами, за да играете веднъж! Те вероятно ще отговорят с „Благодаря за обратната връзка. Имаме нужда от реклами, за да печелим пари!“ И разбирам, но играх 5 минути и получих 5 реклами. Така че, ако те отговорят с това, това показва, че не им пука. Те копират и поставят отговорите! Наистина не им пука! 2/5!
Играта не иска да се свали играла съм преди а сега ми прави проблеми
Много е гадна след всяка игра ти дава реклама за 30 секунди
Иска ми се плочките да паднат повече в съответствие с ритмите на песните. Също така бих искал да отключа повече от първите 2 песни, но пише, че няма налични реклами.
Много е яка !!
Допълнителна информация · Лиценз Безплатно · Изисква Android 4.1 и по-нови версии · Категория Музика · Разработчик AMANOTES PTE LTD · Класификация на съдържанието 3+
Magic Tiles 3: Piano Game. Fortnite. Polysphere - art of puzzle. Wordscapes. Tiles Hop - EDM Rush. Helix Jump. Top paid iPad games.