Post by twoteatcuphibe on Mar 16, 2022 11:04:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Quick Logic Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Quick Logic Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za mnogo bodova ▞▞▞
▞▞▞ Quick Logic Puzzles 2022 version ▞▞▞
Sjajna igra! Hvala vam za sav trud koji ste uložili u izradu ovoga. Mislim da je provjera grešaka nagovještaj. Ne provjeravam greške; ako pogriješim, to na kraju postaje očito.
Aplikacija mi se sviđa, ali radio sam jednu od težih dnevnih zagonetki i nisam je mogao dovršiti. Moja frustracija je što sutradan više nisam mogla raditi na tome. Želio bih vidjeti da su zagonetke dostupne barem 3 dana ili da budu dostupne sve dok ostanu neriješene.
Uživam u igri, ali razočaravajuće je otkriti da je dnevna zagonetka već dovršena iako to nitko nije učinio. Uglavnom sam samo zbunjena i nadam se da je to jednom
Prilično je dobro.
Volim ove zagonetke, ali kunem se da ponekad nagovještaji nisu zapravo nagovještaji, već samo prevara. Mislim, čini se da postoji skok u logičkom lancu od točke A do točke B. I dalje je jako zabavno.
Daje vam samo nekoliko besplatnih zagonetki. Morate platiti odmor.
Sjajna igra, puno zabave! Daju vam puno besplatnih zagonetki bez oglasa, a mogu kupiti još zagonetki kada vam ponestane. Ovo je puno bolje od drugih aplikacija koje vas bombardiraju reklamama, vrlo otmjene. Nastavi s dobrim radom.
ova igra je super duper, sve je lako razumjeti, izgled je lijep i mislim da ću biti zadivljen, bravo dečki, odličan posao 5 zvjezdica
dnevne zagonetke Bez oglasa - malo previše lako (čak i one najteže)
Moja omiljena aplikacija!!! Više zagonetki molim! Sve sam ih završio i vratio se do kraja bez naznaka u glavnom vremenu, a sada samo želim još zagonetki!
Čvrste logičke zagonetke. Ovu igru tražio sam godinama i sretan sam je sada našao.
Stvarno mi se ovo sviđa, ali dao sam mu samo 4 zvjezdice jer postoje neke stvarno neugodne značajke. Volio bih grafikon na kojem možete odabrati sljedeću igru koju želite - značajka play next je velika muka. Kada to pritisnete, dobit ćete priču koja nema nikakve veze sa stvarnom zagonetkicom (koristeći vrlo novi Samsung Galaxy S5). Nedovršene stranice sa zagonetkama mi je nezgodno doći. Tablica koja bi pokazala sve zagonetke po priči/pakiranju bila bi sjajna kako bi se omogućilo da se ide ravno na željenu zagonetku. Ako kvadrat na grafikonu ima bijelu pozadinu, ne bi bio pokrenut, siva pozadina je započela, ali nije završena Zagonetka tamnosive pozadine je završena.
Ništa novo za barem zadnja 3 tjedna. Prije toga, sve vrste glitchy sranja. Napisao sam izravno Eggheadu prije 2 tjedna za rješenje prije nego što sam krenuo s broda i napisao recenziju. Njihov je odgovor bio VRLO sličan odgovorima prikazanim u mnogim recenzijama. Nije cool. Dao sam ti poštenu priliku, Jajoglavo. Vrijeme je za deinstaliranje....
Sjajne zagonetke koje povećavaju težinu što čini stvari zanimljivima dok se poboljšavate
Ovu igru igram svakodnevno. Vrlo ugodno.
Igram ga svake večeri kad se vozim kući podzemnom. Sjajan način da provedem vrijeme, opustim se, ali zadržim mozak aktivnim.
Sjajna puzzle igra. To je super jednostavno kada to shvatite, ali još uvijek izaziva ovisnost i nagrađuje
Sustav ažuriranja nagovještaja je nelogičan. . Morati 'sve popraviti' prije nego što saznamo koji kvadrati su pogrešni jednostavno je čudno. Rješavanje logičkih zagonetki mi je glavni cilj, bolje vrijeme je u redu, ali to otežati smanjenjem prikaza nagovještaja i povećanjem kazni samo dodaje frustraciju i neugodnost za sve. Nije li cilj zadovoljstvo u rješavanju i opuštanje.
Jedini problem je fsct da, nakon što igrate razine za pregled, dobivate samo jednu dnevno. Ne bi bilo moguće gledati video kako biste odigrali jednu zagonetku ili nešto slično..
Volite logičke zagonetke i ovu igru. Nikada nisam imao problema s pogrešnim tragom, nejasnim tekstom ili tehničkim greškama. Sviđa mi se što je bez oglasa, iako bih bio spreman pogledati oglas da dobijem još jednu besplatnu dnevnu igru.
Moja jedina stvarna prepirka je da se neke od zagonetki čine nerješivim s danim tragovima. Osim ako nešto propustim, potrebno je na mnogim zagonetkama pogoditi između dvije opcije i provjeriti odgovor na kraju, što nije točno. Trebali biste moći dobiti sve odgovore samo iz tragova i logike.
Sviđa mi se ova aplikacija. Nekad sam s mamom radio te točne logičke probleme u knjigama križaljki. Daleko najbolji.. Isprobala sam većinu, ako ne i sve.
Jedna besplatna igra po danu je u redu, ali ja sam otišao igrati današnju i ima je kao slagalicu prošlih tjedana. Moraju biti sigurni da su zagonetke ažurirane.
GizmoVR Lite: 360 Video & Tube 娛樂 vvpq
Treba još težih.
Sjajna web stranica, super aplikacija. Jednostavna grafika i igranje, responzivni programer. (Rekao sam jednostavno igranje, nije lako.) Još jednom, hvala puno.
Nema dovoljno zagonetki. Morate kupiti više. Zagonetke su prelake
Ima još toliko besplatnih zagonetki u aplikaciji za iPhone, što meni nije baš pošteno. Zasigurno znam da ima više jer također posjedujem iPhone i igrao sam sve besplatne zagonetke na njemu
Molimo vas dajte opciju stavljanja tragova na dno zaslona kao što su bili prije ažuriranja. Inače je super igra.
Volim igrati ove male igrice na putu do posla, ali čini mi se kao ozbiljna graba novca da su vam mogućnosti za priče tako ograničene osim ako ne kupite više. Čak i s dnevnim zagonetkama, ako držite karticu otvorenu do sljedećeg dana da ih dovršite, vratit će se na zadano, a vi to nećete moći. Besplatni paketi zagonetki prilično stari, čak i s različitim razinama težine. znaš?
Volim to! Točno ono što sam želio.
Dobra igra i bez reklama, ali vrlo se ponavlja
Nije tako sjajno
Ovo je briljantna igra, igrajte je svaki dan, bez nje ne bi bilo 😁
To je sjajna mala logička zagonetka, radi sve što treba u glatkom, čistom korisničkom sučelju. Dovoljno mi se sviđa da kada sam dobio novi telefon i izgubio napredak, bio sam sretan što sam počeo ispočetka i sve to ponovio. I novi izgled izgleda dobro. ... ali ne sviđa mi se da se provjera grešaka sada računa kao nagovještaj čak i ako ih nema. Ali pretpostavljam da bih svejedno počeo ispočetka kako je opisano u nastavku, pa možda to i nije tako velika stvar kao što sam mislio.
Quick Logic Puzzles Word cjg
Svidjelo mi se... bilo mi je na dobroj razini igrati kad se želim opustiti... ali volio bih da ima više besplatnih zagonetki.
Svaka druga zagonetka imala je ime u tragovima koje nije pronađeno na ploči.
Volite ovu igru! Apsolutno BEZ reklama! Ovu igru igram godinama i nisam iscrpio različite razine. Kad sam tek počeo, bio sam na početnoj razini. Sada obično pobijedim vrijeme stručnjaka i često sam u mogućnosti pogoditi glavno vrijeme bez naznaka! To se prenosi i na druge logičke igre u kojima je moja sposobnost da završim razine uvelike. poboljšana. Bilo da tek počinjete istraživati logičke igre ili ste iskusni, svidjet će vam se ova igra!!!
Uredi: 1 zvjezdica za brz odgovor. Možda biste željeli razmisliti o dodavanju nečega za prebacivanje brojanja provjera kao savjeta. Savjeti = dodatne informacije od strane kreatora igre, provjere = provjera postojećih informacija od strane igrača. To je pomalo modrica ega koja ih tretira isto.
Skup "zagonetki za pregled" bio je malo mali, ali bile su dobre zagonetke, a svakodnevna zagonetka je zabavna. Samo bih volio da ima nekoliko težih zagonetki u paketu za pregled.
Zabavan mali gubitak vremena, dodatna pakiranja su ipak preskupa.
Ova aplikacija je iskreno super. Neke su zagonetke prilično teške, a druge prilično jednostavne. Postoji razina za svakoga. Ako ove vrste zagonetki ipak nisu za vas, onda nećete uživati u njima. Loše kritike dolaze samo od ljudi koji doslovno nisu dovoljno pametni da ih shvate
Quick Logic Puzzles Słowne uni